14" ENIGMA VIII

Elegant, slank en draagbaar


De Enigma VIII van 14 inch, geplaatst in een hoogwaardig, lichtgewicht aluminium chassis, is ontworpen met elegantie en draagbaarheid in het achterhoofd. Met een dikte van slechts 14,9 mm en een gewicht van 1,49 kg is de Enigma VIII een verbluffende maar toch krachtige laptop.

NU CONFIGUREREN

Intel® Core™-processoren

Energie-efficiënt verwerkingsvermogen


De Intel® Core™-processoren met twee processorkernen bieden ongelooflijke prestaties en verbluffende visuals. Profiteer van de langere levensduur van de batterij en geniet van briljante beelden en een naadloze computerervaring - of u nu aan het werken, creëren, delen of verkennen bent.

Stijlvol ontwerp


De Enigma VIII is slechts 14,9 mm dik en daarmee een van onze slankste laptops. Toch is de laptop dankzij de robuuste aluminium behuizing duurzaam en rigide, terwijl het gewicht minimaal wordt gehouden.

Kristalheldere weergave


Met een Full HD 1920 x 1080 IPS-paneel kunt u consequente en accurate kleuren verwachten vanuit iedere gezichtshoek. In tegenstelling tot standaardpanelen lichten deze IPS-panelen niet op en vertonen ze ook geen vervormde beeldsporen bij snel bewegende video-inhoud.

Verlicht toetsenbord


De Enigma VIII heeft een toetsenbord met witte achtergrondverlichting met verstelbare helderheid. Deze fantastische functie zorgt voor licht dat helder genoeg is om te typen in een omgeving met weinig licht.

Aansluitingen


  • 1. Micro SD-kaartsleuf
  • 2. Aansluiting hoofdtelefoon uit/MIC-in
  • 3. Micro HDMI1.4a-poort
  • 4. USB 3.0-poort
  • 5. USB 3.0-poort (Type C)
  • 6. DC-stroomingang
  • 7. 2 x USB 2.0-poorten

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.