17.3" Defiance V RTX

Prestaties die het spel domineren


De 17.3 "Defiance V RTX combineert de beste technologieën van Intel's 8ste en 9de Generatie Core ™ -processors en NVIDIA's GeForce® RTX grafische kaarten.In combinatie met het ultra responsieve 144Hz-scherm domineert de Defiance V RTX de concurrentie!

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 9e generatie


De Intel® Core™-processors van de 9de generatie, de allernieuwste generatie processoren van Intel, beschikken over geweldige functies en verbeteringen. Of het nu een fantastische ervaring tijdens het gamen is, met live streaming en ononderbroken opnames van de hoogtepunten, of het maken en delen van bestanden met kortere wachttijden: de nieuwe generatie van processors tilt alles naar het volgende niveau.

Ongekende kracht en reactievermogen, in combinatie met eenvoudige ingebouwde beveiliging, betekenen dat u naar hartenlust snel en naadloos kunt werken, spelen en creëren.

NVIDIA GeForce RTX

RTX. It's On !.


De Defiance V RTX kan worden geconfigureerd met NVIDIA GeForce RTX 2060, RTX 2070-Max Q of RTX 2080 Max-Q graphics.

Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX.

Opslag voor topprestaties

Kortere laadtijden


Met het brede scala van opslagopties kunt u erop vertrouwen dat u uw gehele gaming-bibliotheek kunt installeren en met u mee kunt nemen. Bereik ongekende snelheden met M.2 SSD-opties waarmee overdrachtssnelheden van tot 3500 MB/s mogelijk zijn.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Defiance V af op uw computerbehoeften met ondersteuning van maximaal 32 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Gamen zonder haperingen


Max-Q is een innovatieve aanpak voor het creëren van 's werelds dunste, snelste, stilste gamelaptops. Het is de perfecte combinatie van ultieme GeForce-gamen en een onmogelijk gestroomlijnd ontwerp. Eindelijk, een gamelaptop die je op schoot kunt zetten.

Game zonder haperingen met het 144Hz led-breedbeeldscherm De verbeterde verversingsfrequentie vergeleken met standaardschermen zorgt voor een een beter gestroomlijnde, realistischere ervaring wanneer je games speelt of video's in hoge resolutie bekijkt.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.