AMD Radeon RX 5600XT

De ultieme grafische kaart om in 1080p te gamen

Extreme instellingen. Extreme prestaties. De ultieme game-ervaring.

De volledig nieuwe door RDNA aangedreven Radeon RX 5600 XT en Radeon RX 5600 bieden je de ultieme game-ervaring in 1080p. Ervaar zeer meeslepend, zeer aanpasbaar en zeer waarheidsgetrouw gamen. Speel op je best met de Radeon RX 5600-serie.

Nu configureren

Extreme game-DNA

De AMD Radeon™ RX 5600 XT grafische kaart is ontworpen voor de ultieme game-ervaring in 1080p. Zet je instellingen hoger voor verbeterde waarheidsgetrouwheid en geef je game-prestaties een boost voor hogere framerates met extreem snelle reactietijden. Grijp het vermogen van de hoog aangeschreven RDNA-architectuur, het hart van AMD's geavanceerde 7nm-technologieproces, hoge snelheid GDDR6 geheugen en de ondersteuning van PCI® Express 4.0 aan voor een sterk responsieve, ultieme game-ervaring in 1080p.

Game fidelity, versneld

De grafische kaart AMD Radeon™ RX 5600 XT maakt waarheidsgetrouw gamen mogelijk, voor meeslepende explosies, physics en lichteffecten. De RDNA-architectuur is gebouwd om bepaalde functionaliteiten als FidelityFX, Radeon™ Image Sharpening3, en Integer Display Scaling sterk te verbeteren,6 voor maximale prestaties en prachtige game-ervaringen.

Radeon Afbeeldingverscherping

Radeon Image Sharpening combineert contrast-adaptieve verscherping met GPU-upscaling om je heldere, gedetailleerde beelden te bieden zonder vrijwel enige invloed op je prestaties.3 Nu met ondersteuning van DirectX® 9, 11, en 12 .

Integere beeldschermschaling6

Speel klassieke games en herbeleef de retro-ervaring door de afbeeldingen op het scherm van één pixel naar vier (of meer) pixels te schalen voor een retro-achtige game-ervaring.

Extreem responsieve gameplay

Radeon™ Boost5 maakt verbeterde prestaties en soepelheid mogelijk wanneer snelle bewegingen via de muis worden waargenomen, waarbij de resolutie van het volledige frame dynamisch wordt verlaagd om hogere FPS te kunnen bieden met amper enige zichtbare invloed op de kwaliteit.

Radeon™ Anti-Lag

Radeon™ Anti-Lag7 helpt de tijdsduur minimaliseren tussen de gamer die een knop indrukt of de muis beweegt en het verschijnen van de respons op het scherm.

Radeon Anti-Lag kan de responsieratio tot wel 1,4x verhogen voor een gegeven framewaarde. Dit is de ultieme functie voor iedere gamer of e-sporter. Nu met ondersteuning voor DirectX® 9, 11, 12 en Vulkan®.

“When every frame counts, and every click matters, having Radeon Anti-Lag enabled to vastly improve click-to-response rates is a no-brainer, and a must-have for elite gamers.”

Tim ‘Nemesis’ Lipovšek, League of Legends

Ervaar game-adrenaline

De nieuwste Radeon™ Software Adrenalin 2020-editie introduceert een compleet opnieuw ontworpen gebruikerservaring waarmee de volledige potentie van jouw GPU wordt vrijgespeeld, met day-0 drivers die zijn geoptimaliseerd voor nieuwe games en een sterk aan te passen game-ervaring.

 1. Radeon FreeSync-technologie vereist een monitor en AMD Radeon™ graphics, beide met FreeSync-ondersteuning. Zie www.amd.com/freesync voor alle details. Bevestig de mogelijkheden met je systeemfabrikant voordat je een aankoop doet. GD-127
 2. HDR-compatible monitors zijn niet vereist voor FreeSync 2 HDR; de driver kan de monitor in native mode zetten wanneer HDR-content wordt gedetecteerd die door de FreeSync 2 HDR wordt ondersteund. In andere gevallen vereist HDR-inhoud dat het systeem moet worden geconfigureerd met een volledig HDR-ready content, waaronder de juiste grafische kaart, grafische driver en toepassing. Beeldmateriaal moet in HDR worden afgespeeld en bekeken worden met een speler die op HDR is afgestemd. Content in venstermodus heeft ondersteuning van het besturingssysteem nodig. GD-105
 3. Radeon™ Image Sharpening is compatibel met DirectX 11, 12, & Vulkan APIs, alleen voor de RX 5000-serie met DirectX 9, en met Windows 10. Hardware-compatibiliteit omvat GCN en nieuwere consumenten-dGPU's, Ryzen 2000 en nieuwere APU's, waaronder hybride en afneembare grafische configuraties. Geen mGPU-ondersteuning GD-156
 4. Radeon™ Image Sharpening is compatibel met DirectX 11, 12, & Vulkan APIs, alleen voor de RX 5000-serie met DirectX 9, en met Windows 10. Hardware-compatibiliteit omvat GCN en nieuwere consumenten-dGPU's, Ryzen 2000 en nieuwere APU's, waaronder hybride en afneembare grafische configuraties. Geen mGPU-ondersteuning GD-156
 5. Radeon™ Boost is alleen bij bepaalde titels compatibel met Windows 7 en 10. Hardware-compatibiliteit omvat RX 400 en nieuwere consumenten-dGPU's, Ryzen 2000 en nieuwere APU's, waaronder hybride en afneembare grafische configuraties. Geen mGPU-ondersteuning. Ga voor een lijst met compatibele titels naar https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost. GD-158
 6. Integer Display Scaling is compatibel met Windows 10. Hardware-compatibiliteit omvat GCN en nieuwere consumenten-dGPU's, Ryzen 2000 en nieuwere APU's, waaronder hybride en afneembare grafische configuraties. GD-154
 7. © 2019, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, het logo van Epic Games, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en elders . Alle rechten voorbehouden.

  © 2020 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow-logo, Radeon, FreeSync en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc.

  © 2019 IPerion, LLC. Gepubliceerd en gedistribueerd door 2K. Gearbox en Borderlands, en de Gearbox Software- en Borderlands-logo's, zijn geregistreerde handelsmerken, alle gebruikt met dank aan Gearbox Software, LLC. 2K en het 2K-logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  Portions © 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War en Xbox zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.